Markus Jansson

Blogi
CFS / ME / SEID
Mun kamppailu
Twitter
Videot

 

Etusivu

Minusta

Reformi.me

Kannanottojani

Salaukset ja
yhteystiedot

 

EURO: NDEAFIHH
FI8518843500023125

 

 

Aion ehdolle vuoden 2019 eduskuntavaaleissa reformi.me kautta. Kyseessä on kaikista puoluejärjestelmistä irrallaan oleva sitoutumattomien ehdokasjoukko omilla listoillaan ja yhteistyössä koko maassa. Kannattaa perehtyä asiaan James Hirvisaaren erinomaisesta kirjoituksesta, lukea asiaan liittyvä nettisivu, sekä seurata Facebook-kirjoittelua asiasta.

O
hjelmani ja prioriteettini on varsin selkeä, kuten monilla muillakin reformi.me ehdokkailla: Rajat kiinni, stoppi mamutusmokutukselle ja Suomesta vapaa, itsenäinen oikeusvaltio!

Nykyinen politiikka ja poliittinen ajojahti on lopetettava ja tehtävä radikaali käännös, jos aiomme edes teoriassa vielä voida pelastua nykyisestä ja tulevasta helvetistä, jonne meitä on vuosikymmeniä mädättäjien toimesta johdettu. Tämä edellyttää paluuta oikeusvaltioperiaatteisiin ja länsimaisiin arvoihin, kuten sananvapaus ja poliittisesti riippumaton virkamieskoneisto - ja oikeuslaitos. Valtion ja kuntien sekaantuminen yksilöiden, yritysten ja yhteiskunnan toimintaan tulee minimoida kaikin tavoin, puhutaan sitten niin verotuksesta, säätelystä kuin ylipäätään yksilönvapaudesta. Suomen on palautettava itsenäisyytensä ja laitettava rajat kiinni, tämä on meidän maamme, meidän tulee määrätä täällä - ei kehitysmaalaisten laumojen, EU-byrokraattien tai muiden mädättäjien!

 

 
Voit lahjoittaa minulle anonyymisti kryptorahoja tukeaksesi toimintaa. Voit lahjoittaa myös Moneroa ja Dogea!